Opzoek naar de oorzaak van uw klacht.

Bij welke klachten kan een orthomoleculair therapeut u van dienst zijn?

Bij chronische aandoeningen en klachten zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, vermoeidheid, overgewicht, hoofdpijn, hormonale disbalans, psychische klachten, overgangsklachten, darm- en spijsverteringsklachten, gewrichtsklachten, huidaandoeningen.

Mijn werkwijze is gebaseerd  op de principes van integrale en orthomoleculaire geneeskunde. Daarbij ga ik  op zoek naar de oorzaak in plaats van symptoombestrijding. Ik maak indien nodig gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Op basis van uw persoonlijk behandelplan help ik u om de balans van uw lichaam te herstellen.

Orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op vier pijlers

Op basis van uw persoonlijk behandelplan help ik u om de balans van uw lichaam te herstellen.

Voeding

Gezonde pure voeding zijn de bouwstenen voor een gezond lichaam. Veel chronische ziekten zijn op te lossen door de omschakeling naar een gezond voedingspatroon.

Beweging

Voldoende bewegen is cruciaal voor een goede gezondheid. Samen kijken we op welke manier u hier invulling aan kunt geven.

Mindset

Voedings- en leefgewoonten zijn meestal ingesleten. Een verandering van uw leefstijl is niet gemakkelijk. Ik begeleid u bij dit proces.

Suppletie

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie adviseer ik u voedingssupplementen in te nemen. Ter ondersteuning van uw herstel of als aanvulling van tekorten.